Gratis Aanmelden

Sex met bloedmooie shemale (36)

ErgGrootGeschapen (36)

Haai, ik ben Sofia, en zoals je uit mijn naam al kunt afleiden, ben ik best fors geschapen. Ik zoek dan ook een man die daar niet voor terug schrikt, die het lekker vind en er ervaring mee heeft, om in zijn lekkere kontje geneukt te worden.

Maak contact met haar
  1. Naam: ErgGrootGeschapen
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 23/8/1984
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Sex met bloedmooie shemale ErgGrootGeschapen van 36
rOckStAr (35)
★★★★★
Als ik mijn ballen zo lekker geschoren heb ben ik ook direct weer klaar voor een geil onderonsje met mijn schat. Hij weet precies wat ik lekker vind. En na ons laatste gesprek mag ik zelfs zo nu en dan eens buiten de deur gaan neuken. Lief he?
Sexdate met geile shemale
ReginaSex (30)
★★★★☆
Ik wil gewoon af en toe een beetje genieten van ongecompliceerde anaalsex en zou graag een man ontmoeten die dezelfde behoeftes heeft om te vervullen en heerlijke stoeipartijen beleven.
Vrijen met geile tranny
DivaLora (37)
★★★★☆
Temperamentvolle, heette dame ben ik. Ooit weleens mogen ervaren? Nee?! Ik zou zeggen, probeer het eens. Eenmaal dit ervaren en geproefd te hebben weet ik zeker dat jij niet anders meer wil.
Sex met hitsige trans
ValerieHottie (29)
★★★★☆
Ik zoek spanning met een lekkere man die deze shemale wel eens onder handen wilt nemen. Ik hou van zowel geven als nemen dus sta hiervoor open.
Klaarkomen met bi tranny
FamkeF (29)
★★★★☆
Geile shemale wilt lekker neuken en ben ik hier op zoek naar een lekkere spannende man die ik heerlijk in je kontje mag nemen. Je mag mij ook lekker pijpen en uiteraard pijp ik je ook en mag je mij ook lekker neuken.
Vrijen met lekkere tranny
IlseIlse (25)
★★★★★
Ik ben een geile dame, jij kan vele spelletjes met mij doen. Zuig mijn pik en neuk me in mijn kontje
Neuken met hitsige ladyboy
Anouk
★★★★★★★★★☆
Ik ben een trans zonder partner en ik zoek hier niet echt een relatie, maar wel een sex partner met wie ik op regelmatige basis plezier kan beleven...
Sexfriends met Anouk
Tooske
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een vaste vriend voor een leuke relatie. Ik hou van games en van seks. Ik ben heel vrouwelijk en ik zoek een man die heel mannelijk is en me respecteert zoals ik ben.
Relatie met Tooske
Elles
★★★★★★★★★★
Ik zoek een sportieve man voor een sex relatie met heel veel sex! Ik ben half aziatisch en ik heb een lekkere pik! Laat maar weten of je interesse hebt..
Relatie met Elles
Antje
★★★★★★★★★☆
Ik heb zin in een vluggertje, ergens in een hoekje, buiten, in de natuur, tegen de auto, in de lift.. zeg maar... Ik heb altijd een potje glijmiddel bij me...
Vluggertje met Antje
© 2024 trannyneuken.nl